Mit navn er Winnie Kyster 

For mig har det at arbejde med sig selv, altid handlet om at forene muligheder og elementer og give dem personlig dimension. Det har således hverken haft noget med at ophæve tyngdekraften, eller at lade tiden stå stille at gøre – tværtimod.

Jeg har i mere end to håndfulde år haft interesse i - og givet mig selv mulighed for fordybelse i at tolke og forstå de muligheder, som astrologien tilbyder. Det har været en lang rejse via det grundige, tyske undervisningssystem (klik: Vita)  og til i praksis at kunne arbejde med klienter og derigennem hjælpe til en stadig større selvindsigt og selvforståelse. De aktuelle muligheder omkring mit astrologvirke, finder du ved at klikke på Astrologisk Rådgivning. 

Gennem ”Astrologien” opnås der mulighed for at få en ”helt nede på jorden-psykologisk” indsigt og tilgang. Noget kan kortlægges tydeligt, og andet kan bane vejen for videre selvanalyse og dermed hjælpe til øget selvforståelse og forståelse for bl.a. andres reaktioner på egen adfærd og væremåde. 

Parallelt med astrologien har jeg de seneste år tillige arbejdet, så at sige mere ”jordnært” med at kunne hjælpe en noget bredere kreds af mennesker med den alternative behandlingsform ”Kranio-Sakral-Terapi.. Mine studier er gennemført og hele tiden opdateret på StanleyRosenberg Instituttet, København, der løbende uddanner terapeuter i Kranio-Sakral-terapi. 

”Kranio-Sakral-Terapi handler om velbefindende og også om selvforståelse, men på den fysiske krop via alternativ behandling.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk