Jeg er født i København og har en uddannelse som korrespondent i fremmed sprog.  Min uddannelse har jeg taget både i Danmark og i Schweiz, og jeg arbejder på sprogene dansk, engelsk og tysk og i et vist omfang på fransk. Ved siden af mit arbejde som korrespondent, som både har ført mig til Tyskland og Luxembourg, hvor jeg har arbejdet de sidste 22 år,  har jeg sideløbende haft mine interesser inden for psykologiens verden.

Mennesket og menneskenes indbyrdes relationer førte mig via psykologien til astrologien. 

I 2000 begyndte jeg således min uddannelse til Astrolog i Køln, Tyskland på et uddannelsescenter tilsluttet Deutsche Astrologen Vererband , hvorfra jeg i 2006 tog min eksamen og har siden da arbejdet som ”Eksamineret astrolog”. 

Da mennesker altid har stået som midtpunktet for mig, oplevede jeg i 2009 atter et vendepunkt i mit liv, da en rejse til Argentina og et møde med en spændende person, som arbejder med Kranio-Sakral-Terapi vækkede en stor interesse i mig for netop denne form for alternativ behandling.

Jeg startede en uddannelse hos Stanley Rosenberg Institut, København  i 2009 samtidig med et Anatomi- Fysiologi studie, som understøtter Kranio-Sakral-Terapi uddannelsen.

I dag arbejder jeg ligeledes som Kranio-Sakral-Terapeut

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk